Få et hurtigt overblik over vores vigtigste budskaber fra HI-Brancheudstillingen

Hvilken dag vi havde på vores stand og til kammeratsskabsaften, hvor NEM-FEST i samarbejde med Cooldrinks & XLENT underholdt gæsterne til middagen. Vi havde rigtig mange gode snakke med bl.a. dig på standen. Vi har samlet de vigtigste budskaber fra messen her på denne blog for at du nemt kan gense materialet som vi udleverede.

Den Store julefrokost

Havde du planlagt at arrangere Julefrokost i år og må aflyse pga. COVID-19 ? Vi har sammensat den helt rigtige løsning, så du kan fastholde dine kunder og samtidig tjene gode penge på take-away mad. Den Store Julefrokost består af:

  • Din Take-away mad
  • XLENT Live-stream musik i 7 timer
  • Cooldrinks Box eller fri bar

Kuvert pris 449 kr.

all-inclusive

Download folder

Den Store Julefrokost

  • Indholdet af kuverten bestemmer og tilpasser jeres kok.
  • Kunden bestiller hos Jer, Kunden afhenter hos Jer.
  • Vi leverer Cooldrinks Box hos jer et par dage før, så kunden får den med ved afhentning af mad, ved bestilling af Pakke 1.
  • Vi leverer Cooldrinks fri bar på adressen hos kunden på dagen, ved bestilling af pakke 2.
  • Kunden får adgang til Live-streaming online. De kan vise det på TV i stuen eller i kantinen på arbejdet osv.
  • Hvis i har gæster i huset og skal fordele gæsternei forskellige lokaler pga. forsamlingsforbuddet, kan vi tilbyde at live-streame i hvert lokale på storskærm, og evt. have en Cooldrinks bar i hvert lokale.

Populære temafester med indtjeningsgaranti

I samarbejde med dig og evt. en forening afholder vi et brag af en temafest efter eget valg. Du leverer maden og halfaciliteter, foreningen bidrager med salg af billetter, samt frivillige til festen – vi klarer resten! Fantastisk udsmykning af hallen, XLENT Partyband og de populære drinks og øl fra Cooldrinks. Det er nem-fest!

Klik på billedet, læs og se videoer om hver fest

Cooldrinks

Hvad med at vi kvit og frit stiller en bar til rådighed hos dig?

Det eneste du skal gøre, er at køber forbrugsvarerne hos os. Mere fleksibelt kan det da vidst ikke gøres, og du kan ovenikøbet tjene penge på at leje baren ud når den ikke er i brug.

Hvad så nu ?

Helt konkret foreslår vi, at enten Bo fra Nemfest, Allan fra Cooldrinks eller Jacob fra XLENT, kommer forbi til en kop kaffe hos dig, og vi kan i ro og mag drøfte samarbejds mulighederne med dig. Vi tager gerne baren med til lidt smagsprøver.