BRYLLUP

Den første dag i jeres nye liv…

Står I over for at skulle vælge musikalsk underholdning til jeres bryllup ? Mange spørgsmål melder sig. Ofte starter valget ud fra 3 betragtninger vedr. musik:

Live musik

Disco

Live & Disco

I XLENT har vi specialiseret os i bryllupper og dermed også en klar holdning til hvad der fungere og hvad man skal lade være med. Mere end 30 års erfaring gør vi kan guide jer på jeres store dag. Få inspiration i bryllupspakkerne nederst på denne side.

Solist, DJ eller Orkester?

XLENT er det ultimative valg til bryllup hvis man ønsker livemusik hele aftenen. Med over 25 års erfaring sikre vi afdæmpet og romantisk musik med sang under dinner og en fest uden sammenligning når der skal danses. Du kan bestille XLENT til både dinner og dans.

Solist

Solist til Ceremoni samt overraskelse ifm. taler / gaver

Solist til reception

Solist til dinner

Duo

DJ til dinner

DJ til dans

XLENT

XLENT til dinner

XLENT til dans

PARTYBAND – Den ultimative festmaskine!

Når kun det bedste er godt nok…

Så står XLENT PARTYBAND klar til at fuldende jeres drømmebryllup. Med kvindelig forsanger og 4 mandlige musiker er energiniveauet ekstremt højt og dansegulvet bliver en magnet. Selv under dinner leverer PARTYBAND en oplevelse uden sammenligning. Både den romantiske stemning er sikret under dinner og fest helt ud over scenekanten under dans.

Dancing on a cloud pakken gratis i 21/22

Mere romantisk bliver det ikke! Med XLENT´s “Dancing on a cloud” pakke forvandler vi dansegulvet til et eventyr, sætter prikken over i´et og indfrier prinsessedrømmen, om det perfekte bryllup.

Selvsagt er brudevalsen, hvor man danser på en sky. Eller hvad med at bruge effekten, når brudemarchen spilles og gæsterne klapper jer til bords.

XLENT DISCO

XLENT DISCO har gennem de sidste 25 år leveret musik til bryllupper. Med al den fleksibilitet en DJ har, ramme vi plet med hits på hits, time efter time. DJ kan spille på til dinner og dans, eller kombineres med live musik som f.eks. solist.

Læs mere her

Hvorfor vælge mellem Solist og Disco

– når du kan få begge dele

Ofte levere vi en solist til dinner efterfulgt af Disco til Dans

Anne Sofie

Når valget er svært eller man blot er meget bevist om man ønsker det bedste fra begge lejre, så går Solist og Disco fin hånd i hånd – og det budget venlige alternativ XLENT orkester

DJ LehnOl

Videoer