PARTYBAND

Succes med fester styrker økonomien for arrangøren, om det er foreningslivet eller arrangøren selv der afvikler festen. Er det et firma arrangement så er du i professionelle hænder.

Gode fester skaber gode minder!

Med 30 års erfaring og egen musikalsk underholdning,  komplet produktion bestående af lyd og lys, skaber XLENT PARTYBAND de helt perfekte rammer for en fest. Det er NONSTOP underholdning med livemusik og DJ.

XLENT PARTYBAND består af:

  • Jimmi Jørgensen – Keyboard og forsanger
  • Annamaria Anhalt -Forsanger
  • Anne Sofie Wraae – Forsanger
  • Jacob Hansen – Guitar og Kor
  • Dan Sandhøj Fromm – Trommer og Kor
  • DJ LehnOL

XLENT leverer 8 timers nonstop festkoncept, der er med til at sikre en fantastisk fest. Om det er halbal for voksne som i gode gamle dage, tema fester som 80´er fest eller den altid sikre Oktoberfest.

NYHED I 2020

Kæmpesatsningen ABBA -musical ‘Mamma Mia‘, får premiere i syv danske byer i 2020. 2020 er derfor året hvor ABBA kommer på alles læber igen unge som ældre.

XLENT PARTYBAND har i samme anledning lavet et spektakulært live ABBA show AJJA – et show på 45 min. eller som hel koncert bestående af 2 x 45 min. Et show med udklædning, fantastisk lys show, koreografi og scenografi. Med respekt for ABBA, giver XLENT deres bud på at ramme originalen så præcist som muligt.

ABBA SHOW kan bestilles i 3 forskellige sammenhænge:

ABBA – Thank you for the music!

2 x 45 min. live ABBA show, bygget op på en fortælling over ABBA’s univers og de største hits op igennem 70-80’ erne. Med respekt for ABBA, giver XLENT deres bud på at ramme originalen så præcist som muligt.

Læs detaljer om ABBA SHOW

BACK TO THE 80’s

XLENT leverer 8 timers nonstop dansk og engelsk musik fra 80’erne. Højdepunktet på aftenen er ét 45 minutters professionelt udført ABBA SHOW.

Læs detaljer om

BACK TO THE 80’s

FLASHBACK – 70’ 80’ 90’

XLENT tager publikum med på en 8 timers rejse igennem de 3 årtier, der har beriget alle med fantastisk musik. Højdepunktet på aftenen er ét 45 minutters professionelt udført ABBA SHOW.

Læs detaljer om

FASHBACK – 70’ 80’ 90´

OKTOBERFEST

Gennem mange år har danskerne taget oktoberfesten fra München til sig. XLENT er specialiseret i at levere netop oktoberfest konceptet. 8 timers Nonstop oktoberfest. De første 3,5 timer, fokuserer på tyroler stemning. Senere går festen over i en fantastisk danse- og festaften, med god stemning og fyldt dansegulv.

Læs detaljer om

Oktoberfest

XLENT PARTYBAND ER MEGET MERE…

Lad os arrangere din næste foreningsfest og få en skriftlig overskuds garanti på kr. 40.000,-

Læs mere on Nem-fest her

SE VORES VIDEO HER