Få en skriftlig overskuds garanti på kr. 40.000,-

XLENT og Nem-Fest.dk har indgået et eksklusivt partnerskab, om at skabe de bedste fester for foreninger i Danmark.

uden alt bøvlet – Nem-fest.dk står for næsten det hele

Vores ambitioner er tårnhøje og kvaliteten er ligeså. Vi tilbyder 3 temafester:

Den gennemgående idé er opdelt med 2 muligheder:

Vi leverer alt hvad der skal bruges af ”hardware” oppyntning af lokalet samt og faglige kompetencer for at få det hele til at fungerer.

– dertil kommer de faglige og praktiske opgaver omkring hele arrangementet hvor vi er en del af det praktiske team.

Vi leverer et komplet arrangement med alt. du skal ikke tænke på noget som helst. Jo en dato samt budget 🙂

I møder op, i fester og i går hjem. Dette er specielt eftertragtet til firma events

Om NEM-FEST.dk

Med baggrund i erfaring blev konceptet ”Nem-Fest” stiftet i 2013. Bo Bonde Wulff har 28 års erfaring inden for restaurationsbranchen og en stor viden i afholdelse af såvel festivaler med adskillige tusinder samt forskellige typer events fra 100 – 1500 personer.

Med de mange events med i bagagen, og erfaring lige fra den operationelle plan til selve afviklingen af arrangementet, står vi ikke tilbage for en FirmaFestival med flere tusinde gæster.

Vores dygtige stab har deltaget i mange af vore arrangementer, og for såvel ejeren samt medarbejderne, er det et klart mål at sørge for at opbygning samt afvikling af arrangementerne foregår gnidningsløst og problemfrit.

Vi har rigtig mange gode referencer, som vi kan henvise til.

Om XLENT

Med et spektakulært lysshow og fantastisk sceneoptræden oplever publikum en fest i helt nye dimensioner. Energiniveauet er helt i top, uanset om vi spiller til firmafester, privatfester eller temafester som beerfester, grisefest eller FestiHal. Helt uden pause leverer XLENT PARTYBAND og DJ op til 8 timers nonstop underholdning.

XLENT er et velspillende og energisk orkester. Vi bygger vores optræden på mere end 25 års erfaring, og vi er den sikre garanti for en vellykket fest, uanset tema. Vi rammer altid det helt rigtige niveau og følger din fest der hvor den er