Det skriver kunderne om XLENT på Facebook

Vi samler på glade kunder hos XLENT. På vores facebookside er vi stolte over at have så fine anmeldelser, fra nogle af vores kunder. Selv om det kun tager 5 min at skrive om en oplevelse, er vi rigtig taknemlig for deres tid. Vi tror på gennemsigtighed og troværdighed, og derfor lader vi dig læse alle kommentarer – kritiske som rosende. Læs med her eller besøg vores Facebook side. Har du selv haft en oplevelse med XLENT så skriv gerne en anmeldelse på vores Facebook side.

  • positive review  Hej - vi har lige haft besøg af Anne Sofie. Vi afholdte generalforsamling for Padborg Friluftsscene og Anne Sofie gav os en super dejlig, hjertevarm og inspirerende koncert ved mødet. Tusinde tak. Vi vil også gerne takke for hurtig respons på vores henvendelse og super service med aftale og kontrakt. Håber vi ses igen.

    Ulla Mørck Thietje Avatar Ulla Mørck Thietje
    20. February 2020

    positive review  Min mand og jeg holdte et kæmpe julebal i lørdags 🎄 hvor vi havde hyret XLENT 🙏🏻 Til at komme og lægge op til dans. Man må sige det gjorde de til fulde 💃🏼🕺🏼 Vi havde 90 gæster og XLENT havde et fuldt dansegulv fra start til slut ❤️ Var det ikke fordi natmaden var klar, så havde vi bookede en time mere og det var efter tre timers fuld skrue 💪🏻🤩🥳 Vi kan ikke sige andet end TAK 🙏🏻 for at i kom og fuldendte vores fest ❤️ i er eventyrlige fantastiske og vi vil til hver en tid booke jer igen ❤️ Vi glæder os allerede til næste fest 🥳 Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer.

    Camilla Lindstrøm Avatar Camilla Lindstrøm
    18. December 2019

    positive review  Var til en fantastisk fest i lørdag’s hvor xlent spillede og hold nu fest det var godt vi sang og dansede i flere timer kan varmt anbefales..

    Christina Holm Falander Kofoed Avatar Christina Holm Falander Kofoed
    16. December 2019

    positive review  Bedste band ever - som forstod at spille det musik vi alle kunne synge med på og ikke mindst danse til Tak til jer for en skøn afslutning på juleballet i lørdags - godt kongen og dronningen fik fat i jer 👌 god jul og godt nytår - håber at hører jer i det nye år 👌 PS husk jeg er klar som kor pige 🤣

    Tina Larsen Avatar Tina Larsen
    16. December 2019

    positive review  Var til dronningens og prinsens julebal på Osted Hotel, med den skønneste dansemusik, så længe siden jeg har danset så meget, vi blev alle i godt humør 🕺🏼💃tusind tak for det, i to 🎤🎹🎸🎵🎶

    Tine Skovborg Avatar Tine Skovborg
    16. December 2019

    positive review  Var til det skønneste julebal i lørdags d. 14/12 hos fantastiske venner. Her spillede Xlent selskabet op og sikke en fest. Sjældent har jeg set et SÅ fyldt dansegulv hele aftenen. Xlent skabte den fedeste stemning og det smittede bare af på alle. Live musik med sådanne vanvittige dygtige sangere er bare prikken over i’et på en fed fest. Kan kun give Xlent mine aller varmeste anbefalinger...

    Kristina Uldal Nielsen Avatar Kristina Uldal Nielsen
    16. December 2019

    positive review  Havde fornøjelsen af at høre Xlent i Sønderborg Fredag d. 13/12-2019, hvor de spillede til en firma-julefrokost for 600 personer. Det var en skøn blanding af Engelsk og Dansk musik og søreme også Tyske Helene Fischer 👍. Snakkede med en DJ der har spillet i 30 år. Han gav mig ret i at i var rigtig gode. Den kvindelige forsanger sang fantastisk med hendes lidt “rustne” stemme og gik rundt blandt publikum med hendes trådløse mikrofon. En klar anbefaling til dette band skal “lyde” herfra 👍👍👍

    Carsten Rehling Jensen Avatar Carsten Rehling Jensen
    14. December 2019

    positive review  Helt fortryllende oplevelse med Annesofie til bryllup i går❤️

    Anette Storch Olsen Avatar Anette Storch Olsen
    20. October 2019

    positive review  To gode gutter der sørgede for stemning hele aftenen. Alt fra kysse sangen når en af os var på toilet, Marry You med Bruno mars til rigtige mænd fra Mulan der var ingen grænser. Vi havde den bedste fest. De varmeste anbefalinger herfra!

    Kristina Aaes Grønborg Avatar Kristina Aaes Grønborg
    19. August 2019
  • positive review  Står du og mangler et band til din stor fest - kan jeg varmt anbefale Xlent. Super god dansemusik. Vi var meget tilfredse☺️

    Kirsten Hübner Avatar Kirsten Hübner
    19. June 2019

    positive review  Vi kan varmt anbefale XLENT & Anne Sofie! Yderst professionelle og utroligt dygtige. Der var styr på det hele og en god kommunikation gennem hele forløbet. Anne Sofie spillede til vores vielse/reception og gjorde det fantastisk godt 🥰 Vi er yderst tilfredse - tusind tak for en fantastisk dag! 🌸🤩

    Christina Brandes Normann Avatar Christina Brandes Normann
    17. May 2019

    positive review  Bedste band ever - som forstod at spille det musik vi alle kunne synge med på og ikke mindst danse til Tak til jer for en skøn afslutning på juleballet i lørdags - godt kongen og dronningen fik fat i jer 👌 god jul og godt nytår - håber at hører jer i det nye år 👌 PS husk jeg er klar som kor pige 🤣

    Tina Larsen Avatar Tina Larsen
    16. December 2019

    positive review  Var til dronningens og prinsens julebal på Osted Hotel, med den skønneste dansemusik, så længe siden jeg har danset så meget, vi blev alle i godt humør 🕺🏼💃tusind tak for det, i to 🎤🎹🎸🎵🎶

    Tine Skovborg Avatar Tine Skovborg
    16. December 2019

    positive review  Var til det skønneste julebal i lørdags d. 14/12 hos fantastiske venner. Her spillede Xlent selskabet op og sikke en fest. Sjældent har jeg set et SÅ fyldt dansegulv hele aftenen. Xlent skabte den fedeste stemning og det smittede bare af på alle. Live musik med sådanne vanvittige dygtige sangere er bare prikken over i’et på en fed fest. Kan kun give Xlent mine aller varmeste anbefalinger...

    Kristina Uldal Nielsen Avatar Kristina Uldal Nielsen
    16. December 2019

    positive review  Havde fornøjelsen af at høre Xlent i Sønderborg Fredag d. 13/12-2019, hvor de spillede til en firma-julefrokost for 600 personer. Det var en skøn blanding af Engelsk og Dansk musik og søreme også Tyske Helene Fischer 👍. Snakkede med en DJ der har spillet i 30 år. Han gav mig ret i at i var rigtig gode. Den kvindelige forsanger sang fantastisk med hendes lidt “rustne” stemme og gik rundt blandt publikum med hendes trådløse mikrofon. En klar anbefaling til dette band skal “lyde” herfra 👍👍👍

    Carsten Rehling Jensen Avatar Carsten Rehling Jensen
    14. December 2019

    positive review  Helt fortryllende oplevelse med Annesofie til bryllup i går❤️

    Anette Storch Olsen Avatar Anette Storch Olsen
    20. October 2019

    positive review  To gode gutter der sørgede for stemning hele aftenen. Alt fra kysse sangen når en af os var på toilet, Marry You med Bruno mars til rigtige mænd fra Mulan der var ingen grænser. Vi havde den bedste fest. De varmeste anbefalinger herfra!

    Kristina Aaes Grønborg Avatar Kristina Aaes Grønborg
    19. August 2019