DUO

XLENT DUO er to velspillende og energiske duo. Vi bygger vores optræden på mere end 25 års erfaring, og er den sikre garanti for en vellykket fest, uanset om du skal holde bryllup eller byfest. Vi rammer altid det helt rigtige niveau og følger din fest der hvor den er.

Mandlig duo

XLENT DUO kan bestilles som mandlig duo bestående af:

Jimmi Jørgensen – Keyboard og forsanger

Jacob Hansen – Guitar og kor

Sikre elementer i vores optræden er publikumsdialog, underholdning i topklasse, meget bredt repertoire, der spænder fra eksklusiv dinnermusik med sang, gammel 60 rock til den nyeste hitlistemusik fra dette årti. Om det er Lucas Graham, Seebach, Helmig, Dodo, Danseorkesteret, StatusQ, Volbeat – Forevigt, PetShopBoys, Cher, Birthe Kjær eller Himmelhunden, så sikrer vi den rette musik til din fest. Med ca. 300 numre i repertoiret, har vi nok at vælge imellem. Det hele bliver pakket ind i en enestående oplevelse af lyd og lys. XLENT DUO optræder til alle former for fester hvor der er brug for musik og underholdning. Skal du holde bryllup, fødselsdag, reception, firmafest, julefrokost, byfest, bierfest, marked eller ringridning, så kontakt XLENT og få en snak om hvordan din fest bliver en uforglemmelig oplevelse.

Kvindelig duo

XLENT DUO kan bestilles som kvindelig duo bestående af:

Annamaria Anhalt– Guitar og sangerinde

Anne Sofie Østergaard Wraae – Guitar og sangerinde

Unikt er nok det ord der kendetegner den kvindelige XLENT Duo. Med 2 sangstemmer og den helt unikke lyd fra 2 akustiske guitarer, fortrylle Annamaria og Anne Sofie deres publikum.

Det er det helt oplagte valg til et bryllup hvor man vil opnå den unikke romantiske stemning under dinner, hvor man så evt. senere til dans kan tilvælge at Jimmi og Jacob støder til og varme op under dansegulvet.