TRIO

XLENT er et velspillende og energisk orkester. Vi er et allroundorkester der bygger vores optræden på mere end 25 års erfaring, og vi er den sikre garanti for en vellykket fest, uanset om du skal holde bryllup eller byfest. Vi rammer altid det helt rigtige niveau og følger din fest der hvor den er. XLENT TRIO består af:

  • Jimmi Jørgensen – Keyboard og forsanger
  • Annamaria Anhalt – Akustisk guitar og sangerinde
  • Jacob Hansen – Guitar og kor

Sikre elementer i vores optræden er publikumsdialog, underholdning i topklasse, meget bredt repertoire, der spænder fra eksklusiv dinnermusik med sang, gammel 60’er rock til den nyeste hitlistemusik fra dette årti.

Om det er Lucas Graham, Seebach, Helmig, Dodo, Danseorkesteret, StatusQ, Volbeat – Forevigt, Cher, Birthe Kjær eller Himmelhunden, så sikrer vi den rette musik til din fest.

Med ca. 300 numre i repertoiret, har vi nok at vælge imellem. Det hele bliver pakket ind i en enestående oplevelse af lyd og lys. XLENT optræder til alle former for fester, hvor der er brug for musik og underholdning.

Skal du holde bryllup, fødselsdag, reception, firmafest, julefrokost, byfest, bierfest, marked eller ringridning, så kontakt XLENT og få en snak om hvordan din fest bliver en uforglemmelig oplevelse.

Musik til dans

Musik til dinner