Få et hurtigt overblik over vores vigtigste budskaber fra HI Messen i Vejen

Hvilken dag vi havde på vores stand med NEM-FEST Cooldrinks & XLENT.

Vi havde rigtig mange gode snakke med bl.a. dig på standen og til venskabsaftenen, hvor vi spille med vores orkester XLENT.

Vi har samlet de vigtigste budskaber fra messen her på denne blog for at du nemt kan gense materialet som vi evt drøftede.

Tjen 72.620,- på at arrangerer en fest med os!

Spjald Borgerforening har i samarbejde med Nem-fest.dk afviklet deres første bierfest den 2 Oktober 2021.

Festen giver Spjald Borgerforening et pænt overskud – helt precist var de garanteret 72.620,- inden festen overhovede startede. Nem-fest udregner inden festen starter et skriftligt garanteret overskud.

Populære temafester til din forening

I samarbejde med Jer afholder vi et brag af en foreningsfest efter eget valg. Vi leverer helle pakken i en sportshal eller telt.

  • Fantastisk udsmykning af hallen / telt – de kunne være den populære FestiHal eller Bierfest
  • Lækker menu
  • De populære drinks og øl og vin fra Cooldrinks.
  • XLENT PARTYBAND + DJ & evt andre populærer kunstnere efter aftale.

Se denne video fra Oktoberfest i Nyk. Sjælland.

Se denne video om vores populære FestiHal

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Nemfest-FestiHal-1-725x1024.jpg

Klik på billederne, læs og se videoer om andre tema fester

Cooldrinks

Du smagte de lækre smagsprøver på drinks direkte fra vores smarte Cooldrinks bar. Måske du husker smagen af bailey og caramel fra én af vores dejlige cocktails i smart Bag-in-a-box løsning – dem kan du købe lige her på vores webshop og få sendt med posten. fragtfrit over 300,- kr.

Skal du holde et arrangement, fredagsbar, reception, firmafest, udlejning af festlokaler ? Vi har den nemme løsning til dig.

Vi leverer en køreklar bar med 6 drinks efter eget valg, samt evt fadøl, hver bar kan servisere ca 500 gæster med drinks.

Vi afregner efter forbrug (antal drinks), så i betaler kun for det i drikker, ingen rester, returpant, halve flasker spiritus osv.

Hvad så nu ?

Helt konkret foreslår vi, at du kontakter, Allan fra Cooldrinks på 2230 8872 eller Jacob fra XLENT-EVENT på 2960 8142, kommer forbi til en kop kaffe hos dig, og vi kan i ro og mag drøfte samarbejds mulighederne med dig. Vi tager gerne baren med til lidt smagsprøver.