Bierfest i Spjald blev en bragende succes

Kæmpe ølkrus, dirndl-kjoler, tyrolerbukser og højt humør. Det var udstyret lørdag d. 2 Oktober 2021, da 500 feststemte og udklædte gæster festede til bierfest i SPJALD Fritidscenter.

Der var travlt i baren med at fylde de kæmpe ølkrus op, og servere Jägerbombs over disken. Maden var selvfølgelig wienerschnitzel “mit alles”. Den musikalske underholdning blev leveret af XLENT PARTYBAND, der har speciale i netop, at styre bierfester igennem fra start til slut. Fællessang og ægte tysk stemning samt masser af god dansemusik, fyldte Spjald Fritiscenter aftenen igennem.

Garanteret overskud på 72.620,- før festen startede!

Foreningen har i samarbejde med Nem-fest.dk afviklet deres første bierfest.

Festen giver Spjald Borgerforening et pænt overskud – helt precist var de garanteret 72.620,- inden festen overhovede startede. Nem-fest udregner inden festen starter et skriftligt garanteret overskud.

Konceptet er klart og NEMT. Foreningen sælger billeterne og hjælper med frivillige hjælpere før, under og efter festen. Resten tager Nem-fest.dk sig af.

Med i den komplette pakke er, mad, bar & drikkevarer, oppyntning af hal, musikalsk underholdning, professionelt crew, der hjælper foreningen med alt fra markedsføring til selve afviklingen af festen. Det kan ikke blive nemmere.

Frivilighed vinder

Med en kæmpe indsats fra de lokale frivillige, gik alt forberedelse til festen som en leg. Lørdag morgen kl 09:00 stod de frivillige klar til at hjælpe i hallen. Allerede til middag var hallen pyntet flot op, dækket borde og alle kunne komme hjem og forberede sig til festlighederne om aftenen.

Herefter var hele teamet fra Nem-fest, XLENT og Cooldrinks igang i hallen. Kl 17:00 åbnede dørene og festen kunne skydes igang kl 18:00. Med frivillige i baren og det super nemme cooldrinks koncept – blev der serveret drinks, jägerbombs, shots, sluchice og fadøl i literkrus.

Vores frivillige gjorde en kæmpe indsats, og sammen med Nem-fest afviklede vi en bierfest der var en bragende succes. Overskudet fra festen skal bruges på vores medlemmer. Vi var i gode hænder fra start til slut. Det er NEMT!


Emil Kamp Christensen
Formand festudvalget

Glade kunder kommer igen.

2022 ser helt fantastisk ud. Det ser ud til at blive det travleste år nogensinde for Nem-fest, XLENT og Cooldrinks. Vi kan mærke at foreningerne har fået modet tilbage, efter en meget svær tid under corona – nu skal der festes! Foreningskassen skal fyldes op med midler, der kan støtte de lokale medlemmer i deres foreningsarbejde. Her har vi løsningen helt uden risiko. Vores koncept minimere risiko for foreningen.

Vi tror på glade kunder kommer igen, derfor har vi ingen kontrakter der binder foreninger i flere år. Vi vil det danske foreningsliv og med vores komplette festkoncept gør vi det nemt for én forening, at give deres medlemmer gode oplevelser og et økonomisk overskud


Bo Bonde Wullf
Nem-fest.dk

Se denne video og oplev XLENT musikalsk underholdning til bierfest

Billeder fra Spjald Fritidscenter 2021