Den første dag i jeres nye liv…

Står I over for at skulle vælge musikalsk underholdning til jeres bryllup ? Mange spørgsmål melder sig. Ofte starter valget ud fra 3 betragtninger

Live musik

Disco

Live & Disco

I XLENT har vi specialiseret os i bryllupper og dermed også en klar holdning til hvad der fungere og hvad man skal lade være med. Mere end 30 års erfaring gør vi kan guide jer på jeres store dag. Få inspiration i bryllupspakkerne nederst på denne side.

Live Musik

Solist

Duo

Trio

Solist til Ceremoni samt overraskelse ifm. taler / gaver

Solist til reception

Solist til dinner

Solist til dans

Duo til dinner

Duo til dans

Trio til dinner

Trio til dans

XLENT DUO eller TRIO

XLENT DUO eller XLENT TRIO er det ultimative valg til bryllup hvis man ønsker livemusik hele aftenen. Med over 25 års erfaring sikre vi afdæmpet og romantisk musik med sang under dinner og en fest uden sammenligning når der skal danses. Lang de fleste kunder bestiller XLENT TRIO til både dinner og dans. XLENT DUO er det budgetvenlige alternativ.

Dancing on a cloud pakken gratis i 20/21

Mere romantisk bliver det ikke! Med XLENT´s “Dancing on a cloud” pakke forvandler vi dansegulvet til et eventyr, sætter prikken over i´et og indfrier prinsessedrømmen, om det perfekte bryllup.

Selvsagt er brudevalsen, hvor man danser på en sky. Eller hvad med at bruge effekten, når brudemarchen spilles og gæsterne klapper jer til bords.

XLENT DISCO

XLENT DISCO har gennem de sidste 25 år leveret musik til bryllupper. med al den fleksibilitet en DJ har, ramme vi plet med hits på hits, time efter time. DJ kan spille på til dinner og dans.

Live & Disco

Ofte levere vi en solist til dinner efterfulgt af Disco til Dans

Anne Sofie

Når valget er svært eller man blot er meget bevist om man ønsker det bedste fra begge lejre, så går livemusik og Disco fin hånd i hånd – og det budget venlige alternativ til en Duo eller trio.

DJ LehnOl

Bryllupspakker

I samarbejde med Annamaria Anhalt har XLENT sammensat 4 forskellige pakker der kombinerer live musik og fotografi på jeres store dag. Find inspiration i disse 4 pakker. Matcher de 4 pakker ikke jeres økonomi eller behov så kontakt os og vi kan sammensætte efter Jeres ønske og budget. Kan f.eks. også sammensættes med Disco.

Videoer